KAD BI SVI

DJELUJEMO OD 2013.

Udruga Kad bi svi

Objava: 19.1.2016.

Volonterski centar „Kad bi svi...“ nasljednik je mlade neprofitne nevladine humanitarne udruge istog imena, osnovane 2013. godine inicijativom tri entuzijastice koje su, potaknute željom za pomaganjem ugroženim društvenim skupinama, odlučile pomagati djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi održavanjem besplatnih instrukcija i pomoći sa školskim zadacima iz svih nastavnih predmeta, edukativnom druženju putem kreativnih radionica te emocionalnoj i psihološkoj potpori djeci žrtvama obiteljskog nasilja.

Udruga je upisana u Registar udruga RH 24.9.2013. pod brojem 21010541, nema zaposlenih djelatnika, a sve aktivnosti članova su isključivo volonterske.

"Kad bi svi…" kontinuirano od 2013. godine surađuje s ustanovama socijalne skrbi..

ŠKOLSKI VOLONTERI

volonteri

Objava: 19.1.2016.

Na edukaciji u sklopu programa „Školski volonteri“ Foruma za slobodu odgoja predstavnici udruge „Kad bi svi…“ u razgovoru s budućim volonterima i djelatnicima OŠ Bogumila Tonija iz Samobora dolaze na ideju povezivanja i osnivanja novog volonterskog centra u Samoboru.

Otvara se mogućnost korištenja školskog prostora kao mjesta susreta i edukacije samoborskih volontera te realizacije volonterskih projekata u lokalnoj zajednici.

Krajem 2014. godine usvojen je novi Statut Volonterskog centra „Kad bi svi...” iz Samobora.

Predstavnici Volonterskog centra "Kad bi svi..." su:

Udruga Kad bi svi

Objava: 19.1.2016.

Vesna Jelinčić - predsjednica udruge

Irena Brajević i Ivan Hamunajec - zamjenici

Nina Savić Cipek - tajnica

Dario Jelinčić - likvidator